AĞRI / MERKEZ - Piri Reis Ortaokulu

Panoyu hazırlayan Cihan Yerlikaya'ya teşekkür ederiz.

May

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MATEMATİK BİLGİ YARIŞMASINA KATILIM GÖSTERDİK.

May

Ağrı okuyor projesi kapsamında okullar arası münazara etkinliğine katılım gösterdik.

May

Panoyu hazırlayan Ayça Yağmur TATLI'ya teşekkür ederiz.

May

112 Acil servis personeli tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri verildi.

May

Panoyu hazırlayan Elif DEMİRBAŞ'a teşekkür ederiz.

May

Panoyu hazırlayan Elif DEMİRBAŞ'a teşekkür ederiz.

May

Panoyu hazırlayan Ayetullah HAN'a teşekkür ederiz.

May

Panoyu hazırlayan Melike SOLHAN'a teşekkür edriz.

May

Valilik Onaylı yapılan siyer yarışmasında 5/B sınıfı öğrencimiz Berat POLAT derece elde etti.Kendisine hediye takdim edildi

May

Trafik ve İlk Yardım haftası kapsamında okulumuzda ilk yardım senaryosu gerçekleştirildi. Din Kültürü Öğretmenimiz Ayetullah HAN tarafından gerçekleştirilen bu etkinlikte çocuklara ilk yardım bilinci kazandırıldı.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından okulumuzun kayıt cihazı ve kameraları yenilendi.

Nis

Semalarımızın parlayan yıldızları Akrobasi timi Türk yıldızlarıtarafından Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü etkinliklerinde gösteri uçusu gerçekleştirildi. Bizlerde gösteriye katılarak büyük gösteriyi izleme fırsatına eriştik.

Nis

"Sarsılır yer, inler gök sevincinden bu günün; Gül Ağrı, bu senin büyük günün!"

15 Nisan Ağrımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulum temiz belgemiz.