AĞRI / MERKEZ - Piri Reis Ortaokulu

Mrt

Piri Reis Ortaokulu olarak mart ayı etkinlikleri kapsamında "Mesneviden Hikâyeler" başlığı altındaki çalışmalarımızı gerçekleştirmiş olduk. Okul panomuzu süsledik. Çalışmalarda emeği geçen Türkçe öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin emeklerine sağlık..

Şbt

Piri Reis Ortaokulu olarak "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında şubat ayı içerisinde tüm sınıflarımızın katılımıyla "Deyim/Atasözü Resimleme" etkinliklerini başarıyla uyguladık. Emeği geçen Türkçe öğretmenlerimiz Suna Kuş ile Cihan Yerlikaya'yı ve tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerine olan farkındalığını geliştirmek, dilimizin zenginliklerini ortaya çıkaran eserlere dikkat çekmek amacıyla sınıflarımızda ve okulumuzda pano çalışmaları yaptık. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Piri Reis Ortaokulu olarak Aralık ayı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Yunus Emre'nin "Gönül Çalab'ın Tahtı" sözlüğünden  en güzel afiş/sloganı bulma yarışmasını tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Okul panomuzu süsledik, proje komisyonumuzun ortak kararıyla tercih edilen sloganı MEM Arge birimine yolladık. Bu çalışmada emeği geçen tüm öğrencilerimize ve Türkçe öğretmenlerimiz Suna KUŞ ile Cihan YERLİKAYA'ya emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mevlid-i Nebi Haftası - Rukiye POLAT

Cumhuriyet Bayramı - Esra ADAK

Kızılay Haftası - Ayça Yağmur TATLI

İlgili pano çalışmalarını yapan öğretmnelerimize teşekkür ederiz...

İlköğretim Haftası ------  Elif DEMİRBAŞ

Gaziler Günü------------   Ekrem AKBULUT

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü -----  Melik AĞAOĞLU

İlgili pano çalışmalarını özveri ile yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

23 Haziran 2022 tarih itibari ile yeni Okul Müdürümüz Mehmet Latif AKTAŞ görevine başladı. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Haz

02/10/2013 tarihinde okulumuzda göreve başlayan okul müdürümüze veda ediyoruz. Mesai arkadaşları olarak okul müdürümüzün görevinin sona ermesinden dolayı üzüntü duyuyoruz. Kendileri okulumuza, öğrencilere ve biz öğretmelere çok şey kattılar. Eğitim ve öğretim için vermiş olduğu emekler herkes tarafından takdir edilmiştir. Yapmış olduğu çalışmalar ile her zaman örnek alınacak bir kişiliğe sahip olmuştur. Kişiliğiyle, çalışkanlığıyla, duruşuyla her zaman eğitimin çıtasını yükseltmek için çabalamıştır. Mücadeleci ruhuyla birçok başarıya imza atarak eğitim camiasında önemli bir yer edinmiştir. Ömrünü eğitim ve öğretime adamış dürüst bir insan olarak herkesçe bilinmektedir.

Kurumumuzda 8 yıl 8 ay 15 gün boyunca hizmet eden kıymetli müdürümüze yeni okulunda başarılar diliyoruz. Okulumuzda göstermiş olduğu çalışkanlıktan ve hizmetinden dolayı kendisini tebrik ve takdir ederiz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

PİRİ REİS ORTAOKULU

Haz

Panoyu hazırlayan Yakup TAŞDAN'a teşekkür ederiz.

Cihan YERLİKAYA - Yakup TAŞDAN-- Melike SOLHAN

Faaliyetin Adı: İdareci, öğretmen, öğrencilere yönelik iş sağlığı ve güvenliği konusunda panel, sempozyum, konferans düzenlenmesi,

Seda GÜLENÇ- Ayça Yağmur TATLI- Esra ADAK

Faaliyetin Adı: Sağlık ve güvenlik alanında; gösteriler, dramalar, oyunlar, yarışmalar düzenlenmesi

Haz

Okulumuzun duvarındaki düşen kaplama mermerleri tamir edildi.